Fotoworkshop op Schiermonnikoog: 10 augustus 2019

Vier jij vakantie op het Waddeneiland Schiermonnikoog én houd je van mooie foto’s maken? Dan heb ik een hele leuke activiteit voor jou!

Op zondag 8 en op zondag 22 september 2019 gaan we op ontdekkingstocht naar Schiermonnikoog om met onze camera’s op het strand strandvondsten te fotograferen.

Foto workshop op Schiermonnikoog 25 juli 2019

Programma

We verzamelen om 15 uur op het strand van Schiermonnikoog (de exacte locatie krijg je in de bevestigingsmail toegestuurd) . Om te beginnen leg ik je een aantal zaken uit over macrofotografie, want dát is de techniek om deze strandvondsten het best in foto’s tot hun recht te laten komen.

Het zou daarom fijn zijn als je een macrolens bij je hebt, want dan kun je maximaal profiteren van deze workshop. Na de theorie ga je zelf aan de slag. Kom je terwijl je foto’s maakt zaken tegen waarover je een vraag hebt? Ik blijf in de buurt om al jouw fotovragen te beantwoorden.

Tegen 15.55 uur ronden we af, en hoor ik graag van je hoe je de workshop hebt ervaren. Heb je nieuwe dingen geleerd?  Ben je tevreden met de foto’s die gemaakt hebt? Zijn er wellicht nog andere fotovragen?

Prijs

Deelname kost € 10,- per persoon per les. Uiteraard mag je op beide data meedoen. Graag wil ik je vragen om bij aanvang van de workshop contant én gepast te betalen, zodat dat niet veel tijd in beslag neemt en we gelijk aan de slag kunnen. Wil je een betalingsbewijs ontvangen? Dat kan, geef dat bij je aanmelding dan even aan.

Via het contactformulier kun je je aanmelden.
Zodra ik jouw bericht heb ontvangen, neem ik contact met je op zodat we e.e.a. kunnen afstemmen.

Belangrijk

Bij slecht weer (harde wind en of regen) gaat de workshop niet door. Uiteraard neem ik dan tijdig contact met je op. Is het bewolkt en droog? Dan kunnen we zeker een aantal mooie foto’s maken!

Deelname aan deze fotoworkshop is geheel voor eigen risico; FotoDeVoogd is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade / letsel.

Handig om te weten

> Zorg voor een opgeladen accu en neem eventueel een reserve opgeladen accu mee. Niets frustreert meer dan dat je midden in je fotoserie zonder stroom zit.
> Een (reserve) geheugenkaart met nog voldoende capaciteit is ook een must.  Tijdens het fotograferen foto’s moeten wissen omdat de kaart vol is, is echt niet fijn.
> Wil je een statief meenemen? Zorg er dan voor dat het statief de camera met daarop de zwaarste lens kan dragen. Om schade te voorkomen: blijf ALTIJD in contact met je camera, oftewel: gebruik de riem om je hals. Vooral als het waait. Zand en omgewaaide foto-apparatuur worden nooit vriendjes.
> Ook hier is de fotocadeaubon voor te gebruiken.