Fotocadeaubon

Wil jij een foto uit mijn vrij werk-collectie op glas / canvas of op ander materiaal cadeau doen aan bijvoorbeeld een jarige, aan een jubilaris of aan een vertrekkende collega? Of wil je bijvoorbeeld een vriend(in) verrassen met de Basiscursus Digitale Fotografie ? Wil je iemand verblijden met elke maand een andere Waddenfoto aan de muur?  Dan ontwerp ik voor jou – maar natuurlijk vooral voor de ontvanger – graag een persoonlijke fotocadeaubon. Hierop staat een foto uit mijn vrij werk-collectie die qua onderwerp past bij de ontvanger van de bon die jij cadeau doet.
Ook staat het fotoproduct waartegen de bon in te wisselen is vermeld en de geldigheidsdatum.

Handig om te weten:
> Tegen een kleine meerprijs kan ik de bon voor je laten printen op officieel fotopapier, zodat je een origineel en persoonlijk cadeau kunt aanbieden bij de feestelijke gelegenheid.
> De bon blijft – na datum van uitgifte die op de bon wordt vermeld – een jaar geldig.

Tarieven en betalingscondities:

Prijs alleen digitale versie: € 7,95;
Prijs bon geprint op officieel fotopapier: € 9,95
Tegen meerprijs van de aangetekende verzendkosten stuur ik de geprinte foto-cadeaubon naar je toe. Een afspraak maken en de fotocadeaubon uit Groningen-Stad ophalen mag uiteraard ook.
Op de digitale factuur die je krijgt vind je de prijs van het fotoproduct dat je afneemt, vermeerderd met de versie van de foto-cadeaubon (digitaal en / of geprint) en evt. aangetekende verzendkosten.
Betalingstermijn: binnen 8 dagen na factuurdatum.

Neem vrijblijvend contact met me op, om samen jouw fotocadeaubon-wensen te bespreken.