Foto-uitleen

Ben jij net verhuisd naar een andere woning of naar een ander kantoorpand en denk je: “ik zou zonder al te veel moeite én op korte termijn hier graag mijn persoonlijke sfeer willen creëren zodat ik me écht thuis voel op deze woon- en / of werkplek?” Dan heb ik dé oplossing voor jou!

Soms sluiten begin- en einddata van exposities waar ik mijn vrij werk-foto’s tentoon stel, niet helemaal op elkaar aan. Dan staat een aantal foto’s ongezien en werkloos te wachten, zonder dat iemand er van kan genieten. Dat is natuurlijk erg jammer. Die foto’s kun je lenen.

Hoe gaat het in z’n werk?

Hieronder zie je een aantal foto’s met per foto vermeld: de titel, het materiaal waarop de foto is afgedrukt, de afmetingen, de aankoopprijs en de leenprijs per maand.
En, niet onbelangrijk: per wanneer de foto beschikbaar is en tot wanneer.

Via het contactformulier kun je aangeven welke foto je hoe lang wilt lenen.
Zodra ik jouw bericht heb ontvangen, neem ik contact met je op zodat we e.e.a. kunnen afstemmen.

Naar aanleiding van de afspraken die we maken, stuur ik je een leen-overeenkomst, zodat voor beide partijen de gemaakte afspraken helder zijn.
Die overeenkomst krijg ik graag ondertekend van je retour (en retourneren mag uiteraard digitaal), waarna je de factuur krijgt.

Betalingstermijn: binnen 8 dagen na factuurdatum.

Zodra jouw betaling staat bijgeschreven maken we een afspraak voor het overhandigmoment van de foto(‘s) en evt. ophangkoordje(s) en haakje(s). De foto’s worden niet opgestuurd.

Handig om te weten:

Alle foto’s zijn aan de achterzijde voorzien van een kunststof of metalen ophangsysteem. Als jij zorgt voor een schroef / spijker in de betreffende muur of een rails met ophangkoordjes kan de foto gelijk aan de muur.
> Hangen er wel rails maar heb je geen ophangkoordjes en bijbehorende haakjes? Geen nood, ook die kun je bij me lenen. Prijs € 4,- per set per maand.
> Wil je de foto na de leen-periode aanschaffen? Dan wordt uiteraard het bedrag dat je voor de leen-periode voor die foto betaald hebt, verrekend met de verkoopprijs.
> Raakt de foto onverhoopt beschadigd tijdens de leenperiode? Dan krijg je – na afloop van de leentermijn – een factuur voor de verkoopprijs verminderd met het al betaalde leenbedrag en is de foto van jou.
> Leen je langer dan 1 maand meerdere foto’s en meerdere koordjes? Dan bied ik je een aantrekkelijke korting aan.
> Ook hier is de fotocadeaubon voor te gebruiken.

Gronings Elfje - Vroug - © FotoDeVoogd
Titel:

Vroug

Materiaal:

foto op papier geprint, met crême passe partout en in licht houten lijst

Afmetingen:

50 x 70 cm

Aankoopprijs:

€ 159

Leenprijs:

€ 15,90 per maand / € 3,98 per week

Beschikbaarheid:

per direct

Gronings Elfje-Moeke ©FotoDeVoogd
Titel:

Moeke

Materiaal:

foto op papier geprint, met crême passe partout en in licht houten lijst

Afmetingen:

40 x 50 cm

Aankoopprijs:

€ 95

Leenprijs:

€ 9,50 per maand / € 2,38 per week

Beschikbaarheid:

per direct tot 10 maart 2019