Jonge koolmees wordt gevoerd

Op vrijdag 20 mei 2011 werd ’s middags mijn aandacht getrokken door een jong koolmeesje dat met een klap tegen het raam van mijn woonkamer vloog.

Van de schrik bekomen kwam het jonge vogeltje op mijn balkonrand zitten. Hij of zij had honger, dat was duidelijk; hij/zij keek nauwlettend in het rond of er al voer onderweg was en ging ondertussen flink wat herrie maken om de aandacht te trekken en begon ook te imponeren door het wijder uitzetten van de vleugeltjes. Eindelijk kwam er verlossing: een enorme libel. Die werd in 3 etappes verorberd.

Dit fotoverhaal heb ik dus in huis, vanachter het raam in mijn woonkamer, met de telelens gemaakt.

 

Submit a Comment

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.