Contact

Op jonge leeftijd ben ik met fotografie begonnen. In 2007 van hobby naar passie. Diverse foto-cursussen gevolgd aan de Fotoschool Groningen (portret, fotoverhaal, [masterclass] landschap). Sinds 2009 van passie naar professie, omdat ik regelmatig werd en nog steeds word gevraagd voor betaalde opdrachten en omdat ik mijn vrij werk-foto’s verkoop tijdens exposities en op kunstmarkten.

Mensen vinden de verstilde sfeer op mijn vrij werk foto’s erg mooi en voor mijn werk kenmerkend.

En na een opdracht hoor ik regelmatig: “Ik heb helemaal niet gemerkt dat je er was”. Of: “Bij jou heb ik niet het gevoel op de foto te moeten”.

Ik hoop dat u enthousiast bent over de kwaliteit van mijn werk. Voor uw foto-opdracht maak ik graag een vrijblijvende offerte op maat.

Gerda de Voogd

FotoDeVoogd

Contact info

FotoDeVoogd
Gerda de Voogd
Van Moerkerkenlaan 72
9721 TD GRONINGEN

Telefoon: 06 – 22 42 06 38

Mail: info@fotodevoogd.nl

Facebook: facebook.com/FotoDeVoogd

Twiiter: @GerdaDeVoogd

KvK: 01167388


Algemene Voorwaarden

FotoDeVoogd hanteert de Algemene Voorwaarden FotografenFederatie, met uitzondering van punt 5.2: bij FotoDeVoogd dient u uw factuur binnen 8 dagen na factuurdatum te voldoen.


Contactformulier

2 + 15 =