Beginnerscursus Digitale Fotografie in Groningen

Beginnerscursus Digitale Fotografie in Groningen

Heb je een digitale (spiegelreflex)camera en maak je er (te) weinig gebruik van of fotografeer je alleen met de camera op de ‘groene knop’ (automaat)? In 5 privé-lessen van elk 2 uur leer ik jou de basis van digitale fotografie. Aan het eind van de cursus weet je wat Diafragma is, Sluitertijd, Scherpte / Diepte, ISO, Witbalans, een focuspunt, compositie/vlakverdeling. En leer je waarom deze begrippen belangrijk zijn voor het maken van mooie foto’s. Ook leer ik jou de basis van landschaps-, macro- en portretfotografie. Je krijgt elke week een huiswerkopdracht mee. Ook tijdens de les fotografeer je en bespreken we samen een aantal foto’s die je al dan niet tijdens de les heeft gemaakt.

Bent je niet in het bezit van een digitale (spiegelreflex)camera en wil je graag deelnemen aan mijn cursus? Dat kan; ik ga dan (betaald) een camera voor jou huren.

T/m 14-04-2018: Kosten: € 125,- per persoon voor 5 lessen à 2 uur. Camerahuur: optioneel. Prijs: € 5,- per les per camera.

Vanaf 15-04-2018 gelden nieuwe tarieven en zijn de cursusmogelijkheden uitgebreid, naar aanleiding van vragen die ik kreeg over vervolglessen.

Kijk voor het nieuwe overzicht op: mijn facebookpagina

Opgave via inschrijfformulier (als je mij mailt [info@fotodevoogd.nl] of belt [06-22 42 06 38] stuur ik je die toe).

Jouw aanmelding is pas definitief nadat het volledige cursusgeld voor de eerste lesdag is voldaan.

Alle data en tijden: in overleg.

Locatie: Van Moerkerkenlaan 72, Groningen (Wijert-Zuid).

 

2 Comments

  1. Hallo ,
    Wij willen bovenstaande cursus misschien als cadeau geven. De betreffende persoon werkt echter nog en kan niet op een vast moment. Zou hij per keer af kunnen spreken?

    Reply
    • Dag Heleen, dat is zeker mogelijk; ik geef privé-les dus we spreken 5 data en tijden af waarop het ons beiden past.

      Reply

Submit a Comment

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.